Nieuw seizoen Dino Show komt eraan

0

Vanaf 24 november is een nieuw seizoen van Jandino Asporaat’s Dino Show te zien op de zondagavonden rond 22.00 uur op Nederland 3. Dat meldt de NTR, bij wie de stand up comedian een nieuw tweejarig contract heeft getekend. Jandino Asporaat vindt het nog steeds een feestje om deze show te maken. Jandino: ‘Ik blijf de komende twee jaar bij mijn NTR-familie! Met veel plezier maak ik De Dino Show, iedere uitzending is een groot feest!’

Het populaire programma, waarvan de YouTube uploads inmiddels al zo’n 25 miljoen keer zijn bekeken, wordt geproduceerd door Men at Work, de producent die zich onder meer heeft gespecialiseerd in tv-producties waarin het gemixte karakter van de Nederlandse samenleving goed tot zijn recht komt.

Naast de Dino Show produceert Men at Work ook Zo Raymann voor NTR en Comedy Factory voor RTL4. Al op 15 september start een nieuw seizoen van de zondagavondse late night show Zo Raymann op Nederland 1.

Jörgen Raymann, die komende vrijdag ook de live tv-uitzending van het openingsprogramma van de Amsterdamse Uitmarkt presenteert, is mede-directeur van producent Men at Work.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.