Melissa Fortes nieuwe Radio 6 Soul & Jazz talent

0

Rotterdamse vocaliste Melissa Fortes is uitgroepen tot Radio 6 Soul & Jazz talent. Tijdens haar live uitzending op vrijdag 26 juli maakte AVRO DJ Sherill Samson dit bekend. Alsof dit allemaal niet genoeg was deelde Sherill ook mee dat de nieuwe single van Melissa Fortes ‘Deixa a Chuva Passar’ is uitgroepen tot Radio 6 Schijf van 6!
In week 30/31 wordt het nummer tijdens iedere show afgespeeld.

Over Radio 6 Soul & Jazz Talent
Met deze titel biedt Radio 6 Soul & Jazz nieuw Nederlands talent een podium. Bands, muzikanten, zangers en zangeressen die actief zijn in de jazz en soul kunnen hiervoor in aanmerking komen. Uiteraard zal de muziek van Melissa veelvuldig te horen zijn op de radio, op het digitale themakanaal Jazz Jong en komt zij regelmatig langs in de studio van Radio 6 voor interviews en live-optredens. Radio 6 probeert Melissa ook op de podia te krijgen van de festivals waarmee Radio 6 samenwerkt. Namen die Melissa voorgingen als Radio 6 Talent zijn onder andere: Kris Berry, Jungle by Night, Bruut! en Paul van Kessel.

Op 15 juli werd de nieuwe single ‘Deixa a Chuva Passar’ uitgebracht. Met haar tweede single steekt de Nederlands-Kaapverdische Melissa iedereen die wel wat zon in zijn of haar leven kan gebruiken een hart onder de riem. In deze zonnige bossanova vol tropische klanken laat Melissa de luisteraar kennismaken met haar Kaapverdische roots. Bekijk de nieuwe videoclip van ‘Deixa a Chuva Passar’ HIER ‘Deixa a Chuva Passar’ is vanaf 15 juli verkrijgbaar via iTunes, Amazon MP3 en Spotify

Melissa Fortes beweegt zich al meer dan 10 jaar in de muziekwereld. Als backing vocaliste werkte ze samen met verschillende artiesten en stond ze op podia in binnen en buitenland. Zo werkte Melissa onder andere samen met Sharon Doorson, Dina Medina en Gregor Salto. De muziek van Melissa is een mix van warme Kaapverdische en Braziliaanse invloeden met een vleugje jazz en neo-soul. Een veelzijdige en kleurrijke dame die niet in een hokje te plaatsen is.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.