DJ Chuckie host uitverkochte party in New York

0

De geboren Surinamer DJ Chuckie organiseerde gisteren op de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag met zijn Dirty Dutch-crew een stampvol uitverkochte Independence Day party Governors Island, voor de kust van Manhattan. De DJ, wiens echte naam Clyde Sergio Narain is, is supertrots dat hij op de belangrijkste Amerikaanse feestdag een eigen evenement host en dat maar liefst 3.500 mensen voor zijn feest kozen schrijft het Algemeen Dagblad.

Chuckie groeide op in Suriname en werd door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Toen één van zijn vrienden dj werd, begon zijn interesse voor dit vak. Vanaf zijn dertiende begon hij thuis te experimenteren met het remixen. Langzaamaan bouwde hij zijn eigen platencollectie op. Eerst draaide hij op feesten en partijen van zijn vrienden en familie. In 1993 begon hij als dj in de Haagse club Voltage. Tegenwoordig treedt hij regelmatig in Nederland en in het buitenland op. Chuckie verzorgde ook remixes voor o.a. La Rouge, David Guetta, Safari, RMXCRW, K-Liber 4 Life (Viben). The Partysquad, Enrique Iglesias, Mohombi en Gio.

“New York is een belangrijke plek. Ik kom hier graag en ik heb hier een grote fanbase. Het was een gekkenhuis. Het is bijzonder om te zien dat iets wat in Nederland is begonnen, hier zoveel support krijgt” zei Chuckie tegen de krant. Lees het artikel in het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.