Voices of Freedom & Piet2014 Photobooth

0

Stichting Nederland Wordt Beter en Stichting Soul Rebel Movement organiseren op 1 juli 2013 ‘Voices of Freedom’ als onderdeel van het Keti Koti-festival in het Oosterpark in Amsterdam. Een gevarieerde verzameling van sprekers, dichters en muzikanten zal zijn stem laten horen over vrijheid en over het slavernijverleden. ‘Voices of Freedom’ vindt tussen 15.00u. en 19.00u. plaats in de Boni-Tula Oso-tent.

De line up bestaat uit: Gikkels, Vieira, Esperanzah, Kno’Ledge Cesare, Paa Kofi , Sandew Hira, Shishani, Francio Guadeloupe, Valery Levant, Mireille Buldeo Rai, Melissa Weiner, en Rincho, met als host MC Complex. Ook levert de Keti Koti Tafel met Mercedes Zandwijken een bijdrage.

Piet2014
In de Boni-Tula Oso-tent is ook de ‘Piet 2014 Photobooth’ van Stichting Nederland Wordt Beter te vinden. Laat je fotograferen als Piet 2014, een Piet zonder racistische bijsmaak. We willen laten zien hoe gemakkelijk Piet beter kan. Jij kunt ons helpen en onderdeel zijn van onze campagne voor verandering.

Jubileum
Keti Koti, de viering en de herdenking van de afschaffing van de slavernij in de voormalige Nederlandse koloniën, wordt jaarlijks op 1 juli gevierd in het Oosterpark in Amsterdam. Dit jaar is het precies 150 jaar geleden dat de slavernij op Nederlands grondgebied werd afgeschaft. Dit jubileum wordt groots gevierd. Met hun bijdrage in de Boni-Tula Oso tent willen Nederland Wordt Beter en Soul Rebel Movement een aanvulling bieden op de programmering op de overige podia. Participatie, inclusiviteit en vrijheid staan hierbij centraal.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.