Stem op Orpheus bij de X Factor

4

De viermansformatie Orpheus is door naar de halve finale van de X Factor. In de liveshow van vrijdag 28 juni a.s. zullen ze met de nummers ‘OMG’ van Usher en ‘Just give me a reason’ van Pink strijden voor de finale op 5 juli a.s. En ze hebben jouw hulp nodig!

Orpheus is samen dé sensatie van dit X Factor-seizoen. De vier jongens Tevin Raynor, Michael Blessed, Andy Brian en Steve City, die elkaar kennen van jamsessies, zijn razend populair en maken goede kans de talentenshow te winnen. Hun coach Gordon brengt ze intussen de fijne kneepjes van het vak bij.

Kijk vrijdag naar de X Factor en Stem op Orpheus!

Bergit Lewis, Roué Verveer en Quintis Ristie doen het al:

- Advertentie -

4 REACTIES

  1. De jongens zijn goed en super ambitieus, neks no fout. Grappig de Afro, wie weet volgen er meer afro kapsels. Een trend !!!

  2. Ik ga voor kwaliteit en stem op Orpheus. Geen eendagsvliegen. Kondreman laat je stem horen. We will be proud of them!

  3. Ik ga zeker voor kwaliteit. En de rest is ook wel goed, maar deze mannen zijn kwalitief veel beter en het totale plaatje klopt gewoon. Dus mensen laten we met z’n allen stemmen op onze jongens Orpheus 3131. They need our votes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.