Daddy Yankee op Antilliaanse Feesten

0

De Latino megaster en grootste reggaetonero op het westelijk halfrond Daddy Yankee komt exclusief voor de Antilliaanse Feesten Hoogstraaten terug naar Europa op vrijdag 9 augustus. Dat heeft de organisatie gisteren bekend gemaakt.

Ramon “Daddy” Ayala noemt zichzelf “the most relevant Latin Urban Artist in the world”… en dat is-ie ook! Meer dan welke andere artiest was het Daddy Yankee die de reggaeton populariseerde. Zijn megahit “Gasolina” is dan ook het anthem van het genre.

Met nummers als “Lo Que Paso, Paso” en het recente “Limbo” is hij defintief doorgebroken buiten de latino-wereld. Dat bewijst de Europese tournee die hem momenteel langs twaalf grote Europese steden voert.

Op zaterdag 9 augustus is onder andere Kassav’ van de partij.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.