Festival Afrique-Carib 2013 in Almere

0

Festival Afrique-Carib, het kleurrijkste festival van Flevoland, viert haar negende verjaardag op zaterdag 29 en zondag 30 juni op de Esplanade in Almere. Bezoekers worden dit jaar twee dagen lang getrakteerd op muziek, dans, eten en natuurlijk op de warme Afrikaanse- en Caribische sfeer.

Festival Afrique-Carib duurt dit jaar voor het eerst twee dagen. Op zaterdag 29 juni gaat het festival van start met een grote Wan Pipel Prodo Prisiri; een kleurrijke optocht waarmee de organisatie wil stilstaan bij de herdenking van het slavernijverleden. Na de optocht volgt het avondprogramma van Afrique-Carib.

Festival Afrique-Carib presenteert op zondag een mix van toonaangevende artiesten uit de Afrikaanse en Caribische muziek. Het festival verwacht circa 15.000 bezoekers. Ook dit jaar maken internationale topartiesten hun opwachting, zoals Meiway (Zoblazo, Congo), Septeto Santiaguero (Salsa, Cuba), Collie Buddz (Dancehall, Bermuda), Iwan Esseboom (Kaseko, Suriname) en Chris Garcia (Soca Chutney, Trinidad).

Meer info: www.afrique-carib.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.