Kim Geurtsen nieuwe Queen Zomercarnaval

1

De 24-jarige Kim Geurtsen van carnavalsgroep People’s Choice uit Spijkenisse is gisteren verkozen tot Queen Robin Rotterdam Unlimited. Kim Geurtsen is de 29ste Queen van het evenement en voert de Straatparade aanstaande zaterdag 15 juni aan met haar groep.

In een spannende laatste carnavalsronde waar de kandidates zich in hun kostuums met hun groep presenteerden, liet de kersverse Queen vijf kandidates achter zich. Het publiek stemde de afgelopen weken op de zes kandidates, waarna de vakjury vandaag het laatste woord kreeg. De Queen Election 2013 was afgelopen weken te volgen via www.rotterdamunlimited.com.

De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling en waanzinnige dansshow. Ze volgt Joanne Lopes op en is een jaar lang ambassadrice van Robin Rotterdam Unlimited Zomercarnaval. Zij reist voor het evenement onder meer af naar het carnaval van Parijs. De First Runner Up is Shayna Koots uit Rotterdam geworden. De Second Runner Up is Claire-Lune van Arneman uit Amsterdam.

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Sory hoor,
    maar de jury kan voor mij naar de maan gaan.
    weten ze niet wat entertainment is een show geven mooiste kleding mooiste dans en toch nog de echt Queen die moest winnen de first runner geven, sorry hoor gewoon politiek.
    weg met de jury. of is de taal die wat zegt. niet vergeten dat het multicultureel is
    bah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.