FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

0

Op 14, 15 en 16 juni doet FunX live verslag vanuit de binnenstad van Rotterdam voor de eerste editie van Rotterdam Unlimited. De havenstad draait deze week helemaal om muziek, dans en theater en ademt een mix van nationaliteiten. Ook als je zelf niet in Rotterdam bent, krijg je de sfeer, de live optredens en de gezelligheid als FunX-luisteraar mee.

De FunX-programma’s komen vrijdag 14 juni van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag 15 juni van 13.00 tot 23.00 uur en zondag 16 juni van 13.00 tot 19.00 uur vanuit het hart van het Rotterdamse centrum. FunX-dj’s Q-Bah, One’sy, Aashna, Quintis Ristie, Maarten, Dulci en Serkan brengen de luisteraars de hoogtepunten van het kleurrijke, internationale programma. Optredende artiesten als Skip & Die, MC Fit en Bollebof brengen een bezoek aan de FunX studio op de Coolsingel. De FunX-reporters mengen zich tussen de festivalgangers en doen verslag van de sfeer en de beste acts.

Rotterdam Unlimited
Van 11 tot en met 16 juni staat de Rotterdamse binnenstad in het teken van een aantal bekende evenementen, waaronder Batte of Drums, Zomercarnaval en Dunya. Deze en andere festivals vallen dit jaar voor het eerst onder de vlag van Rotterdam Unlimited. Er zijn optredens van onder andere Outlandish, Nelson Freitas, MC Fit en Bollebof.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.