Zarayda Groenhart praat met stadsjongeren op FunX

0

Zarayda Groenhart gaat vanaf maandag 3 juni aan de slag als dj op FunX. Ze volgt dj Q-bah op als host van het discussieprogramma CritiX. Met CritiX praat FunX luisteraars op een ongecensureerde wijze bij over het nieuws van de dag. De 30-jarige presentatrice laat geen taboe of onderwerp onbesproken en gaat de discussie aan met de FunX luisteraar.

Wilbert Mutsaers, zendermanager FunX: “Ik ben blij dat we Zarayda Groenhart als nieuwe presentatrice kunnen verwelkomen voor CritiX, het doordeweekse discussieprogramma van FunX in de avond. Zarayda heeft al bewezen een uitstekende host te zijn zowel op TV als op radio. Haar komst naar FunX is een inhoudelijke verrijking voor de zender.”

Op radio en tv heeft deze R&B en HipHop-fan bewezen veel in haar mars te hebben. Zarayda presenteerde van 2010 tot 2012 elke zaterdagnacht de live-talkshow LUST! op Radio 1. Ze werkte eerder bij de muziekzenders The Box en TMF en brak bij het grote publiek door bij BNN als tv-presentatrice van o.a. URBNN, State TV, 24/7 en Spuiten & Slikken.

CritiX
CritiX is hét kritische programma van FunX, elke maandag tot en met donderdag van 21.00 tot 23.00 uur. Luisteraars discussiëren on air, op de website of via Facebook en Twitter aan de hand van een CritiX-stelling over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij CritiX telt jouw mening, dus doe vooral mee en laat je horen met #critix.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.