Groot Indonesisch muziekfestival met topartiesten

0

JAG Entertainment Group is er in geslaagd de Indonesische topartiesten: Didi Kempot, 3 Macan en Lia Emilia naar Nederland te halen tijdens het Dangdut Festival op zaterdag 1 juni in de RAC-Hallen, Den Haag. De legendarische Dangdut artiesten hebben tal van Indonesische prijzen gewonnen.

De populaire zanger Didi Kempot uit Solo, Midden-Java is zeer geliefd onder Javaanse Surinamers, Indische en Indonesische muziekliefhebbers in heel Nederland. Zijn hits klinken al vanaf de jaren ‘90 op de Indonesische radio. Zijn vertolking van het bekende Sewu Kotu is alleen al op YouTube meer dan 1 miljoen keer bekeken. Zijn unieke stem weet het publiek zo te boeien dat velen zich wanen op een nostalgische reis naar goede herinneringen van Indonesië.

JAG Signature Events heeft als doel, het promoten van bekende artiesten uit Zuidoost-Azië. Indonesië is het eerste land in de reeks sensationele optredens wat u als publiek mag verwachten. Tijdens dit festival kunt u zich naast de entertainment uiteraard tegoed doen aan de culinaire lekkernijen die de Oosterse keuken rijk is. Van een complete rijsttafel tot een heerlijk Indonesisch ijsje en een hartig hapje tussendoor.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.