Jasmine Sendar bij De Dino Show

0

Vanavond is De Dino Show weer te zien om 21.25 uur op Nederland 3. Dit keer nemen presentatrice Irene Moors, rapper Hef en actrice Jasmine Sendar plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.(Foto: Diana Emanuela Fotografie)

Irene Moors is een echt tv-icoon. Ze komt al jaren op Curaçao, maar hoe goed kan zij Papiaments? Hef is bekend om zijn raps, maar bij Jandino vertelt hij over zijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek. Jasmine Sendar is onder meer te zien in de soap Malaika en zo:RAYMANN. Op de bank bij Jandino doet zij openhartig een boekje open over zichzelf.

De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes, waaronder het populaire ‘FC Kip’; het beruchte kiprestaurant met Judeska achter de toonbank.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.