Laatste kans om Jetty Mathurin te zien

0

Theatermaakster en actrice Jetty Mathurin sluit de succesvolle tournee van de voorstelling ConsulTAANTE af met twee slotoptredens. Je hebt dus nog twee keer de kans om Jetty’s laatste show te zien. Op 29 mei is de show te zien in het MC Theater te Amsterdam en op 30 mei in Schouwburg Almere.

“Het is mijn commentaar op de huidige economische situatie in Nederland. Het is crisis roept iedereen, maar niet in mijn voorstelling. Taante geeft tips hoe je de recessie de baas kan blijven. Veel van deze tips zijn hilarisch. Ik vind het heerlijk om mensen aan het denken te zetten maar vooral ook te vermaken. Het is juist in tijden van ‘crisis’ nog belangrijker om hard en veel te lachen”, aldus Mathurin.

Ook Stanley is van de partij en heeft een beurs gekregen; weliswaar een lege beurs maar Stanley zou Stanley niet zijn als hij geen kans zag om die beurs binnen afzienbare tijd uit te laten puilen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.