Snoop Lion 6 augustus in HMH

0

De Amerikaanse zanger en rapper Calvin Cordozar Broadus Jr. aka Snoop Lion, formerly known as Snoop Dogg, is deze zomer live te zien(en horen) in Nederland. In april verscheen het eerste album ‘Reincarnated’ onder zijn nieuwe naam Snoop Lion. Op 6 augustus zal hij in de HMH in Amsterdam het beste van zowel Snoop Dogg als Snoop Lion ten gehore brengen.

Snoop scoorde internationale hits met (Who I Am) What’s My Name en Drop It Like It’s Hot. Inmiddels heeft de 41-jarige rapper een indrukwekkende lijst samenwerkingsverbanden op zijn naam staan. Zo was hij te horen op nummers als Sweat met David Guetta en California Gurls met landgenote Katy Perry.

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door de Amerikaanse reggeaband Soja. Hieronder Snoop Lion met Lighters Up ft. Mavado, Popcaan:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.