Excuses Beyoncé voor annuleren show

0

De Amerikaanse zangeres Beyoncé heeft gisterenavond haar optreden in het Antwerpse Sportpaleis op het laatste moment moeten annuleren. De zangeres zou volgens haar dokter oververmoeid en uitgedroogd zijn. Vervelend voor de Belgische fans maar ook voor fans die vanuit Nederland vetrokken en onderweg het bericht hoorden. Die moesten teleurgesteld weer terug.

Gisteravond plaatste de 31-jarige zangeres een briefje op haar website waarin ze haar excuses aanbiedt aan de Belgische fans. Ze schrijft daarin ‘Ik heb nog nooit in mijn leven een show uitgesteld. Het was heel moeilijk voor mij. Ik beloof dat ik het zo snel mogelijk weer goed zal maken. Het spijt me als ik jou heb teleurgesteld‘.

Het optreden van gisteravond wordt verplaatst naar een latere datum. De tickets voor het concert blijven geldig. “Wie niet aanwezig kan zijn op de verplaatste datum kan de terugbetaling van het ticket aanvragen van zodra een nieuwe datum is bekendgemaakt”, laat Sony Music Entertainment weten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.