LaDiva presenteert You & Me Soul Party

0

Op zaterdag 18 mei a.s. is het weer raak in Zaandam. LaDiva Promotions presenteert dan het feest concept YOU & ME party dat de teenagers uit de periode tussen 1972 en 1992 weer helemaal zal doen opleven. Dat allemaal in discotheek Las Vegas in Zaandam. In de echte ambiance van een ouderwetse discotheek zal o.a. Roy Ristie duiken in een oude hobby namelijk die van DeeJay en zorgen voor de muziek uit de tijd van zorgeloos plezier. “Die echte feesten van toen komen terug” aldus Ristie(FOTO).

Naast de z.g. typische 1 tegelsoulmuziek voor de SOUL liefhebbers die échte soul poku willen dansen, afgewisseld met discomuziek, funk(jazz), Cadance, Reggae, Underground, Blue-eyed soul, Kaseko, Merenques, Salsa van weleer. Regelmatige bezoekers van clubs zoals Chiraz, DeJaVu, Blue Bell, Club K.O. (Knock Out), Numero Uno, Coconut, Angalampu, Satisfaction maar ook Club Caribbean, Revolution etc.

Gratis parkeren voor de deur, rookruimte binnen en heerlijke Surinaamse hapjes verkrijgbaar!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.