Nina Simone (A)Live terug in MC Theater

0

De voorstelling Nina Simone (A)Live komt na twee uitverkochte series en een tour in Suriname terug in het MC Theater. De voorstelling is daar van 7 t/m 18 mei opnieuw te zien. Van 16 t/m 18 mei is de voorstelling onderdeel van het MC’s RIGHTABOUTNOW Festival.

De Amerikaanse zangeres, die als Eunice Waymon ter wereld kwam en als Nina Simone wereldberoemd werd, spreekt nog steeds tot de verbeelding. Bevlogen, onvoorspelbaar en ongeëvenaard. Nina weigerde haar hele leven om aan de verwachtingen en definities van anderen te voldoen. Het ging ten koste van haar eigen geluk en dat van haar familie, maar ze inspireerde mensen over de hele wereld en het leverde haar eeuwige roem.

In de voorstelling Nina Simone (A)live gaan zeven makers/performers op zoek naar het verhaal achter de muziek, op zoek naar Nina en de Nina in henzelf. De performers hebben zowel op het gebied van theater als muziek in Nederland furore gemaakt, o.a. Sabrina Starke, Hans Dagelet en Liesbeth Peroti. De voorstelling wordt gespeeld in een concertsetting zoals Nina eind jaren zestig haar optredens deed.

Nina Simone (A)live is gemaakt door: Sabrina Starke, Hans Dagelet, Liesbeth Peroti, Wudstik, Aisa Winter, Alvin Lewis en DJ LOVESUPREME Concept / Regie: Marjorie Boston, Maarten van Hinte Decor: Donna Muller Kostuums: Rima Freeman
Speelperiode in het MC Theater (Westergasfabriek, Amsterdam)
di 7 mei 20:00
wo 8 mei 20:00
do 9 mei 20:00
vrij 10 mei 20:00,
za 11 mei 20:00
zo 12 mei 15:00
do 16 mei 20:00 (onderdeel van het RIGHTABOUTNOW Festival)
vrij 17 mei 20:00 (onderdeel van het RIGHTABOUTNOW Festival)
za 18 mei 20:00 (onderdeel van het RIGHTABOUTNOW Festival)
tickets: € 23,50 (VIP), € 18,50, € 16,00

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.