Fatu Talent Edition (Showcase) in A’dam

0

De talenten van de enige echte Fatu workshop presenteren zich op zondagmiddag 28 april aan het publiek in het Bijlmer Parktheater.
Tijdens de pilot van de Fatu showcase maken we voor het eerst kennis met acht nieuwe ambitieuze mensen die zich hebben verbonden aan het Fatu Workshoptraject en zich willen toeleggen op het gebied van stand up comedy. In de afgelopen periode van 6 weken is hard gewerkt aan het schrijven, bedenken en uitvoeren van hun eigen comedy routine. Op 28 april presenteren zij zich voor het eerst aan het publiek.

De bedoeling van het workshoptraject is om uiteindelijk een eigen dynamische stand-­‐up comedy scene in Zuid Oost te creëren die elkaar kunnen stimuleren en weer een voorbeeldfunctie kunnen zijn voor de nieuwe generatie na hen. Bij bewezen kwaliteit stromen de nieuwe talenten door naar de gewone, reguliere Fatu’s.

In de bovenzaal van het Bijlmer Parktheater wordt een showcase gegeven met louter en alleen maar fris talent bijgestaan door Fatu’s vaste Host en DJ beter bekend als MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom.

Kom kijken, en genieten want Zuid Oost leeft!

WAT: Fatu Talent Edition (Showcase)
WAAR: Bijlmerparktheater, Anton de Komplien 240, 1102 DR Amsterdam Zuidoost
WANNEER: Zondagmiddag 28 april om 15u

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.