‘Spetterend optreden Beyoncé in de Ziggo Dome’

0

Beyoncé Knowels gaf gisteren (zondag) een spetterend optreden in de Ziggo Dome. Vandaag staat haar tweede concert op het programma. Het is vier jaar geleden dat de ster voor het laatst in Nederland was. Haar concerten waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht.

Volgens MetroNieuws hield het publiek in de Ziggo Dome gisteravond niet op met gillen, dansen en klappen. En met om de haverklap de mobiele telefoon tevoorschijn halen om foto’s en filmpjes van Beyoncé’s gracieuze moves en suggestief kronkelende danseressen te maken uiteraard. Met The Mrs. Carter Show World Tour doet de R&B-diva duidelijk een poging om haar brave imago om zeep te helpen. Bekijk de foto’s op Metro Vandaag.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.