The Comedy Factory terug op TV

0

Na zeven jaar keert het succesvolle stand-up comedy programma The Comedy Factory terug op tv! Bij RTL 4 neemt cabaretier Najib Amhali het presenteerstokje over van Jörgen Raymann. Najib brengt de allerbeste nationale en internationale stand-up comedians op één podium bijeen.

The Comedy Factory wordt net als voorheen geproduceerd door Men At Work TV Produkties, de makers van o.a. zo:RAYMANN en De Dino Show. De opnamen zijn in Corso Rotterdam, middenin het hart van de stad. Opnamen zijn op vier dinsdagavonden. Iedere avond worden twee shows opgenomen.

Data: 23 april – 7 mei – 21 mei – 4 juni
Alle avonden van 20.00 – 22.30 uur.

Kaartjes voor de hele avond (dus twee shows!) kosten 15 euro. Kaartjes voor de opnamen van 23 april kun je reserveren op: https://thecomedyfactory23april.entranz.nl/.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.