Tasha’s World te gast bij zo: RAYMANN

0

Aanstaande zondag is zangeres Tasha’s World te gast bij het TV programma zo: RAYMANN. De zangeres, van wie deze maand een nieuw album uitkomt zat 12 jaar geleden ook al in de allereerste aflevering van Raymanns late night show.

Verder ontvangt ‘Tante Es’ deze week royaltydeskundige en presentatrice Sandra Schuurhof. Voor RTL 4 deed zij verslag van zaken rondom het Koninklijk Huis, sinds vorig jaar presenteert zij ook Hart van Nederland op SBS6.

In de rubriek Daar Bij Die Molen ontvangt Jörgen Raymann prominente personen. Deze week is dat Koos Spee, voormalig verkeersofficier van Justitie, en ook bekend van tv-programma’s als Wegmisbruikers en Blik op de Weg.

In Quintis’ Teletijdmachine gaat Quintis terug naar het jaar 1607. De waterbouwkundige Jan Adriaanszoon Leeghwater begon in dat jaar met de inpoldering van Holland.
De quiz ‘Ken je ABC’ met Edsel staat in het teken van de Nederlandse Antillen. De Antillen, waaronder de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) horen bij het Koninkrijk der Nederlanden, maar wat weten we ervan? Edsel en Coassistencia testen het bij mensen in de zaal.

En zoals iedere week bespreken De Pappies de actualiteit. Dit keer geven zij hun mening over het verdwijnen van het merk Euroshopper.

Uitzending: zondag 14 april 2013, om 23.05 uur, op Nederland 1

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.