‘Zomercarnaval parade 2013: Loop mee met Vujàdé!’

0

Op 15 juni 2013 zal de jaarlijks terugkerende zomercarnaval parade te Rotterdam weer plaatsvinden. De stichting Vujàdé is bezig met de voorbereidingen en is op het moment nog opzoek naar enthousiaste mensen die graag deel zouden willen uitmaken van dit immens Caribisch festijn. De stichting pakt het groots aan. Er zal een truck meerijden met daarop de Surinaams-Caribische band Fearless en Dj Rochand Alan.

Kostuums
Woensdag 17 april aanstaande zal er een bijeenkomst plaatsvinden bij jungle jane kids te Ijburg om 19.00 uur. Hier zullen de kostuums die de groep zal dragen tijdens de parade gepresenteerd worden. Lijkt het je leuk en zou je graag de kostuumpresentatie willen bijwonen? Meld je dan aan via: http://bit.ly/WADq07 of check voor meer informatie: facebook.com/vujadepage

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.