Lenny Mesir is de nieuwe Voice of Bangsa Jawa 2013

0

Afgelopen week vond het ‘Voice of Bangsa Jawa 2013’ contest plaats in een geheel gerenoveerde Partysalon Osdorp te Amsterdam. Voor een goed opgekomen publiek en de vakjury, bestaande uit Winston Soekimo, Robby Mendeszoon, Silvy Singoredjo en Aidah Amatstam, wist Lenny Mesir te overtuigen met haar zangkwaliteiten.

Vol passie bracht de 36-jarige singer/songwriter/theatermaker én moeder van een 15 maanden oude zoon de nummers “Mi lobi yu” en “Hij gelooft in mij” ten gehore, wat resulteerde in deze mooie overwinning. Vermeldenswaard is dat Alain Wagijo en Meryel Atmodikoro respectievelijk zijn geëindigd op de 2de en 3de plaats.

De winnares mocht behalve een geldbedrag ook een schitterende trofee en goed gevulde ICI Paris geschenkpakket in ontvangst nemen. De Welzijnsvereniging Bangsa Jawa ing Amsterdam feliciteert Lenny met het behaalde succes en wenst haar veel geluk in haar verdere zangcarrière.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.