Derde voorstelling Deng Boy Fu a Birti

0

De Surinaamse cabaretgroep Deng Boy Fu a Birti tourt alweer het hele seizoen door het land. Het einde nadert en ze doen nog enkele theaters aan in verschillende steden! De laatste kans om deze groep te zien. Na het succes van Poppekast en Bananenwinkel komen zij met hun derde avondvullende voorstelling; Sociale Zaken.

De heren kennen elkaar al van jongs af aan. In hun ‘hometown’ Rotterdam werden ze bekend door hun eigen programma op Radio Stanvaste. In 2008 kregen zij de kans om op te treden tijdens het ‘Suriname op Zuid festival’. Het werd duidelijk dat Deng Boy talent heeft voor cabaret. De heren staan nu al enkele jaren in het theater en dit jaar brengen zij weer schater en gelach met Sociale Zaken.

Om alvast in de stemming te komen:

Tourdata:
13.04.2013-Theater Dakota-Utrecht
11.05.2013-Bijlmer Parktheater-Amsterdam
18.05.2013-De RijsWijkse Schouwburg-Rijswijk

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.