Meek Mill Live in The Sand

0

Op vrijdag 22 maart maakt de Amerikaanse hiphopsensatie Meek Mill zijn langverwachte opwachting met een exclusief concert in The Sand te Amsterdam. In 2012 werd zijn eerste studioalbum ‘Dreams & Nightmares’ gereleased met ‘Amen’ als lead single, één van Meek Mill’s favoriete eigen tracks die ongetwijfeld niet zal ontbreken op deze avond. Deze internationale rapper zal nummers van onder meer zijn populaire mix tapes en het onlangs uitgebrachte debuutalbum ten gehore brengen.

De 25-jarige rapper Meek Mill, ook wel bekend als Robert Rahmeek Williams, is nu al een begrip in de Amerikaanse hip-hop scene. Na de release van zijn studioalbum en zijn definitieve doorbraak boekte hij al succes met onder andere zijn debuutsingle ‘Tupac Back’, en de remix van zijn succesvolle single ‘Ima Boss’ onder het muzieklabel ‘Maybach Music Group’.

Om de avond in The Sand naar een nog hoger niveau te tillen, wordt Meek Mill vergezeld door Scarface en Rasskulz, bekende uitblinkers in de Nederlandse hip-hop scene. Met hun energieke optreden bereiden zij het publiek voor op de leading act van Meek Mill. Daarbij worden de acts ondersteund door DJ’s MBA, JAH, KidQ, en Drivah achter de draaitafels, en wordt de avond gehost door niemand minder dan 4SHOBANGERS.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.