Eva Simons mag optreden met Beyoncé

0

Zangeres Eva Simons verzorgt de Nederlandse ‘Pepsi Opening Act’ van Beyoncé’s nieuwe wereldwijde tour, “The Mrs. Carter Show World Tour”. Dat hebben Pepsi en de Nederlandse zangeres afgelopen week bekend gemaakt. Het optreden van Simons is onderdeel van een samenwerking tussen de Nederlandse ster en het frisdrankmerk.

Zo is de zangeres te zien in verschillende communicatie-uitingen, waaronder een nieuwe tv-commercial met haar nieuwe single ‘Chemistry’ en geeft Simons samen met Pepsi de komende weken kaarten weg. De Nederlandse optredens van Beyoncé’s wereldwijde tour, die wordt gesponsord door Pepsi, vinden plaats op 21 en 22 april in de Ziggo Dome Amsterdam. De kaarten voor beide optredens waren binnen een uur uitverkocht.

Simons komt uit een muzikale familie. Ze is de kleindochter van Johnny Meijer. Haar Surinaamse moeder, Ingrid Simons die recent veel heeft samengewerkt met Gordon, is achtergrondzangeres in de televisieprogramma’s Singing Bee en Ik hou van Holland. Ook heeft ze de uuropener van de Nederlandse Top 40 op Radio 538 ingezongen. Naar eigen zeggen is Eva Simons verre familie van Sylvana Simons. Eva Simons is ook bekend met haar nummer This is love met will.i.am in Amerika. Dat is haar grote hit:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.