Surinam Jazz Combo in MC Theater

0

Zondag 17 maart vindt er een MC Studio Session plaats met de Surinaamse en swingende Surinam Jazz Combo in het MC theater. Fra Fra Big Band haalt haar inspiratie uit de rijke muzikale tradities van verschillende continenten, verbindt deze aan elkaar om vervolgens tot een perfect gebalanceerde mix van stijlen te komen. De muziek van de band sprankelt en beroert zowel op het podium als op de CD. Fra Fra Big Band treedt regelmatig op in Nederland en in het buitenland en heeft drie CD’s uitgebracht:

Elke derde zondagmiddag van de maand is er een MC Studio Session; een Afro-jazzy afternoon waarin verschillende talenten te zien zijn. Altijd verrassend, vaak virtuoos en bovenal uniek! De Studio Sessions worden georganiseerd in samenwerking met MO Music Activation.

Surinam Jazz Combo
Surinam Jazz Combo is een unieke samenwerking van topmusici uit de jazz en Caribische muziek. Het geluid van SJC bestrijkt het gebied tussen jazz, funk, latin, met uitstapjes naar de Surinaamse kaseko. De groep kan met recht worden aangeduid als een all-star formatie, want de bandleden hebben allen hun sporen verdiend in uiteenlopende muziekgezelschappen en groepen. Zo hebben zij mede bijgedragen aan het succes van onder andere: Surinam Music Ensmeble, Ronald Sijders Band, Ploctones, Frafrabigband, Metropole Orkest, Caro Emerald, de Nazaten.

Website: http://www.mctheater.nl/mconline/index.xql?id=/mc/producties/extern/studiosessionsurinamjazzcombo
Datum: zondag 17 maart
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Prijs: 10 euro,-
studenten, 65+, CJP 8,- euro
Locatie: MC Theater, Westergasfabriekterrein
Polonceaukade 5
1014 DA Amsterdam
Tickets: via www.mctheater.nl en +31 (0)20 60 50 40

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.