Soulparty voor teenagers uit ’72 – ’92

1

LaDiva Promotions introduceert het feest concept YOU & ME party dat de teenagers uit de periode tussen 1972 en 1992 weer helemaal zal doen opleven. Zaterdag 16 maart is the 1# edition in discotheek Las Vegas in Zaandam. In de echte ambiance van een ouderwetse discotheek zullen de DJ’s Roy Ristie en zijn jongere alter-ego DJ “Jugz” Jurgen zorgen voor de muziek uit de tijd van zorgeloos plezier.

Naast de z.g. typische 1 tegelsoulmuziek voor de SOUL liefhebbers die échte soul poku willen dansen, afgewisseld met discomuziek, funk(jazz), Cadance, Reggae, Underground, Blue-eyed soul, Kaseko, Merenques, Salsa van weleer. Regelmatige bezoekers van clubs zoals Chiraz, DeJaVu, Blue Bell, Club K.O. (Knock Out), Numero Uno, Coconut, Angalampu, Satisfaction maar ook Club Caribbean, Revolution etc.

Gratis parkeren voor de deur, rookruimte binnen en heerlijke Surinaamse hapjes verkrijgbaar!
Bezoekers die op een Solex, mobilette of mini honda komen hebben gratis toegang. Het is wel zaak om je van te voren te verzekeren van een toegangsbewijs a € 10,- want vol = vol.
Vip arrangementen – voor zover nog beschikbaar – zijn bespreekbaar.

Reserveer je kaartje ruim op tijd en bel naar de organisatie via 06 19251635 of stuur een SMS met je naam en aantal kaarten dat je nodig hebt.

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.