Verrassingsconcert Kanye West volgende week

0

Na het – binnen vijf minuten – uitverkochte concert in de Hammersmith Apollo in London kondigt rapper, producer én celebrity Kanye West ook een verrassingsconcert aan in de Heineken Music Hall op donderdag 28 februari aanstaande. Dat meldt Eventim.

Kanye West is zonder twijfel één van de grootste supersterren van dit moment. De met verschillende prijzen en awards onderscheiden producer, rapper, filmmaker, modeontwerper, filantropist én celebrity heeft met zijn geheel eigen en vooral innovatieve stijl in korte tijd de hele wereld weten te veroveren. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘The College Dropout’ in 2004 is de roem van Kanye dan ook in een razendsnel tempo omhoog geschoten.

Hiphopconcert van het decennium
Alles wat Kanye West aanraakt, verandert in goud: dat geldt niet alleen voor zijn soloprojecten als het bejubelde ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ (2010), maar ook voor zijn samenwerkingen met vrienden en collega’s. Zo werd het album ‘Watch The Throne’ (2011), dat hij samen met Jay-Z heeft opgenomen, direct een wereldwijde hit. De overweldigende sales van de langspeler werd gevolgd door een minstens zo succesvolle wereldtour van de heren, die door fans en critici werd omschreven als hét hiphopconcert van het decennium. Ook zijn meest recente project ‘Cruel Summer’ (september 2012), in samenwerking met o.a. Big Sean en 2 Chainz, is met niets anders dan lof ontvangen.

Do, 28-2-13, 20:00 Uur
Heineken Music Hall
Kaarten: € 84,70

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.