Debuut single Melissa Fortes: ‘Lullaby’

0

Vorige week is de debuut single ‘Lullaby’ van de Rotterdamse vocaliste Melissa Fortes met bijbehorende videoclip uitgebracht. De Nederlands-Kaapverdische Melissa schreef en vertolkte hiermee een dromerig liefdeslied waarin de invloeden van bossanova, soul en jazz doorsijpelen. In haar videoclip wordt klassieke romantiek op een frisse manier wordt gepresenteerd.

Melissa Fortes beweegt zich al meer dan 10 jaar in de muziekwereld. Als backing vocaliste werkte ze samen met verschillende artiesten en stond ze op podia in binnen en buitenland. Zo werkte Melissa onder andere samen met Sharon Doorson, Dina Medina en Gregor Salto. Melissa is een veelzijdige en kleurrijke dame die niet in een hokje te plaatsen is. Muziek maken en acteren zijn haar grote passies. Als zangeres/vocaliste is zij geïnspireerd door verschillende stijlen waaronder neo-soul en Kaapverdische muziek met Braziliaanse invloeden.

Lullaby is geproduceerd door Sebas dos Santos. De opvallende styling van de video deed Melissa in samenwerking met Sandro Lima. Hij speelt tevens de hoofdrol in de videoclip. Bekijk de videoclip van ‘Lullaby’ hieronder. ‘Lullaby’ is verkrijgbaar via iTunes, de bekende downloadportals en Spotify.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.