Jeffrey Spalburg met voorstelling ‘Thuus’ in A’dam

0

Op donderdag 28 februari is cabaretier Jeffrey Spalburg met zijn voorstelling ‘Thuus’ te zien in Griffioenzaal van de VU in Amsterdam. Thuus is de plek waar we allemaal graag komen. Het is er warm, veilig en vertrouwd. Dichtbij om de hoek of uren rijden of vliegen, soms na het sluiten van je ogen ben je er al. Thuus is bij wie je wilt horen, soms een keuze, soms aangeboren.

In Jeffrey Spalburg’s derde avondvullende show gaan we naar drie plekken. De opa plek, de vader plek en de plek van de nieuwgeboren zoon. Alle goede dingen bestaan in drieën, …of niet? Waar je ook wandelt of waar je ook gaat; Thuus blijft opgeteld nog altijd de beste plek.

Wanneer: Donderdagavond 28/02/2013
Hoelaat: 20:30u
Waar: Griffioen, Amstelveen

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.