Da Bounce Comedy Night in Theater Zuidplein

0

Vrijdag 22 februari 2013 kunnen stand-up liefhebbers weer genieten van scherpe humor en hilarische punchlines tijdens een gloednieuwe editie van Da Bounce Comedy Night in Theater Zuidplein! Op deze avond staan er maar liefst drie Amerikaanse top comedians op het podium; Jay Deep (Chicago), Mike Troy (New York) en headliner T.K. Kirkland (Los Angeles), de heavy weights of stand-up comedy, bekend van grote televisieshows als The Jay Leno Show, Comedy Central, David Letterman en Def Jam Comedy. Zet je schrap voor deze zwaargewichten die slechts één doel voor ogen hebben: het theater compleet op z’n kop zetten! Aanvang 20.30 uur.

De Da Bounce Comedy Nights staan bekend om de unieke beleving en de internationale uitstraling. De formule is verrassend en spraakmakend vanwege de bruisende mix van comedy, muziek en dans. Bovenop de drie knallende comedy acts kan het publiek in de theaterfoyers genieten van verrukkelijke Soulfood, verzorgt DJ Leagz (op het podium) de muzikale intermezzo’s en trakteren de charmante dames van Feminine je op een spectaculaire dansshow.

De voorverkoopprijs is € 24,-. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop.
Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl of www.maybuse.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.