Lovebirds met DJ D-Rok & special guest

0

Vrijdag 1 maart aanstaande nestelt Lovebirds, de liefdesbaby van DJ D-Rok, zich weer in BIRD in Rotterdam. Na vele jaren gedrumd te hebben begon D-Rok op zijn 15e met draaien. Aangemoedigd door Nederlandse hiphoppioniers zoals DJ Knowhow (o.a. producer van Brainpower en Extince) staat D-Rok garant voor ‘straatwaarde’, maar ook voor diepe kennis van de historie van elke plaat. D-Rok is op dit moment bekend als DJ van Caro Emerald en als resident-DJ van Wicked Jazz Sounds.

Tijdens deze speciale editie van Lovebirds neemt D-Rok niemand minder dan living legend DJ Spinna mee om een liefdevolle mix van soul, funk, hiphop, jazz, boogie, disco en house te presenteren, oftewel zwarte muziek op haar best. De in Brooklyn geboren en getogen DJ Spinna is naast DJ ook producer en hij is vooral bekend geworden door zijn remixes. Hij begon zijn carrière in 1994 als lid van de underground hiphopgroep Jigmastas. Gedurende zijn carrière heeft DJ Spinna de muzikale barrières tussen de werelden van hiphop, deep house, soul en jazz afgebroken door samen te werken met artiesten als Mos Def, Masta Ace, Pharoahe Monch, Stevie Wonder, Roy Ayers en Sergio Mendes.

Het is overigens niet de eerste keer dat D-Rok en Spinna tegenover elkaar staan. In 2012 tijdens de Winter Music Conference in Miami draaiden zij beiden in de Vagabond Club van DJ Louie Vega.

Aanvang is 23.00 uur en tickets a €10,- zijn verkrijgbaar via de site van BIRD en aan de deur.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.