Ziggy Marley en Gentleman op Reggae Sundance

0

Na een pauze van 4 jaar keert festival Reggae Sundance terug en wel met een indrukwekkende line-up. Ziggy Marley, de oudste zoon van legende Bob, sluit het evenement in het Brabantse Eersel af. Ook de Duitse reggaeband Gentleman is gestrikt, maakte organisator Panic Productions bekend.

Reggae Sundance werd in 2008 voor het laatst gehouden. Het tweedaagse evenement stond bekend als een van de meest toonaangevende openluchtreggaefestivals in Europa, met duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Reggae Sundance, 10 augustus, E3-Strand, Eersel(Brabant).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.