Kaarten voor Beyonce razendsnel uitverkocht

0

Het concert van Beyoncé in Ziggo Dome op 22 april was vandaag binnen een kwartier uitverkocht. De R&B-zangeres besloot daarom een extra concert in Nederland te geven op zondag 21 april. Die kaartverkoop is vandaag direct van start gegaan maar ook de extra show lijkt uitverkocht te zijn.

Via ticketmaster.nl zijn kaarten te bestellen, maar die meldt dat er ‘vandaag heel veel mensen online zijn’. De geschatte wachttijd is meer dan 60 minuten. Ben je eenmaal aan de beurt dan krijg je de melding dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn.

Op Marktplaats is ondertussen een levendige handel ontstaan waarbij kaartjes voor meer dan 200 euro worden aangeboden:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.