Nieuw seizoen zo:RAYMANN van start

0

Vanaf 17 februari tot en met 19 mei 2013, is het elke zondagavond weer tijd voor zo:RAYMANN. Dit seizoen start zo:RAYMANN met programma onderdelen: RAYMANNs Agenda, De Pappies, De Identiteit van Nederland, Daar Bij die Molen en de grande dame van de show, Tante Es.

Ook Quintis Ristie is er weer bij en reist door de geschiedenis in Quintis’ Teletijdmachine. Hij bezoekt en onderzoekt iedere week een plaats, persoon of gebeurtenis, die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Nederland.

Ken je ABC met Edsel…
Het nieuwe onderdeel van het programma staat in het teken van de Antillen. De ABC (Aruba, Bonaire, Curacao) eilanden horen bij het Koninkrijk, maar hoe is het gesteld met de kennis over de Antillen? Edsel test de kennis van de mensen in de zaal.

Kijk vanaf 17 februari elke zondagavond rond 23:00 uur naar zo:RAYMANN. Jörgen Raymann laat ons het laatste uur van het weekend lachen zodat we energiek aan de werkweek beginnen!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.