Deng Boy Fu A Birti tourt door Nederland

1

Van 25 januari t/m 18 mei komen Deng Boy Fu A Birti met een nieuwe hilarische show genaamd ‘’Sociale Zaken’’. Deng Boy Fu A Birti ( Surinaams voor de jongens uit de buurt ) zullen mensen door heel Nederland entertainen met hun nieuwe tour. Na het succes van Poppekast en Bananenwinkel komen zij met hun derde avondvullende voorstelling; Sociale Zaken.

De heren kennen elkaar al van jongs af aan. In hun ‘hometown’ Rotterdam werden ze bekend door hun eigen programma op Radio Stanvaste. In 2008 kregen zij de kans om op te treden tijdens het ‘Suriname op Zuid festival’. Het werd duidelijk dat Deng Boy talent heeft voor cabaret. De heren staan nu al enkele jaren in het theater en dit jaar brengen zij weer schater en gelach met Sociale Zaken.

Om alvast in de stemming te komen:

• 08 februari 2013: Schouwburg Almere, in Almere
• 13 februari 2013: De Meervaart, in Amsterdam
• 22 februari 2013: Schouwburg De Kampanje, in Den Helder
• 29 februari 2013: Agora Theather en Congrescentrum, in Lelystad
• 13 april 2013: Theater Dakota, in Den Haag
• 11 mei 2013: Bijlmer Parktheater, in Amsterdam
• 18 mei 2013: De Rijswijkse Schouwburg, in Rijswijk

- Advertentie -

1 REACTIE

 1. S.V. Faja Lobi KDS (FLKDS) is een gefuseerde voetbalvereniging in Utrecht. Faja Lobi is in 1963 opgericht door een aantal studenten van Surinaamse origine. In 2009 zijn wij gefuseerd met KDS.
  Door de uitbreidingsplannen van IKEA op Kanaleneiland zijn wij 3 seizoenen geleden teruggekeerd naar onze oude locatie op Lunetten.
  Eind augustus 2013 kunnen wij wederom verhuizen naar Kanaleneiland en wordt onze vereniging de eerste in Nederland die op hoogte (circa 9 meter) gaat voetballen. Onze kantine en voetbalvelden zijn gebouwd op de parkeergarage van IKEA.
  Om dit heugelijke feit te vieren organiseert Faja Lobi KDS een aantal activiteiten in het weekend van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september a.s.
  Op vrijdag 30 augustus starten wij met een culturele avond in de kantine van FLKDS, die begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur.
  Kunnen jullie (Deng Boy Fu A Birti) iets voor ons betekenen op deze culturele avond (circa 20 minuten).

  Met vriendelijke groet,

  Vivian Chocolaad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.