Caribbean Cocktail de theatershow

0

Op 7 februari start de theatertour Caribbean Cocktail, een swingende reis door het Caribische gebied. Deze combineert uiteenlopende Caribische muziek- en dansstijlen zoals de salsa, rumba en cha cha uit Cuba, de bachata en merengue uit de Dominicaanse Republiek, de reggaeton uit Puerto Rico, en natuurlijk de samba uit Brazilië. Maar ook de meer folkloristische muziek en dans uit de Antillen en Suriname zijn onderdeel van deze wervelende show. Terwijl de Latin Music formatie zorgt voor een ritmische aardbeving en het muzikale vuurwerk, laten kleurrijke uitgedoste dansers en danseressen de Caribische zon in het theater schijnen.

Interactieve theatershow
Zonder uw koffers in te hoeven pakken, bezoekt u het gebied waar veel muziek en dansstijlen vandaan komen. Het publiek wordt tijdens de voorstelling uitgenodigd om mee te dansen. Aan het eind van de show wordt het publiek door de cast meegenomen naar de foyer om het feest daar nog even voort te zetten. Een swingende reis door het Caribische gebied.

Cast
De 12 exotische dansers en danseressen en de adembenemende zangeres Zha Zha Queen, allen uit Cuba, zullen o.a. de reisleiders zijn. Het publiek wordt ondergedompeld in een kleurige, opzwepende en pakkende sfeer dankzij een gevarieerd palet aan muzieksmaken. Men waant zich in een tropisch oord waar de live band voor muzikaal vuurwerk zal zorgen!

Meer informatie: klik hier….

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.