Beyoncé 22 april in Amsterdam

0

De Amerikaanse superster Beyoncé is op 22 april voor een optreden in Amsterdam te vinden. De beroemde zangeres kondigde zondag een eigen wereldtournee aan en komt in het kader daarvan ook naar Nederland. Beyoncé verzorgt op maandag 22 april een concert in het Ziggo Dome, zo maakte concertorganisator Greenhouse Talent maandagochtend bekend.

De voorverkoop voor de show start vrijdagochtend. Beyoncé gaf vier jaar geleden voor het laatst een concert in Nederland. De Amerikaanse zangeres gaf afgelopen weekend nog een spectaculair optreden tijdens de rust van de Super Bowl, de finale van het American Football-seizoen.

De toeschouwers reageerden uitzinnig toen ook Kelly Rowland en Michelle Williams het podium opkwamen. Met Beyoncé vormden zij van 1990 tot 2006 de immens populaire popgroep Destiny’s Child. Samen zongen ze een medley van hun grootste hits.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.