Chinees nieuwjaar in Den Haag

0

Zaterdag 9 februari 2013 wordt het Chinees nieuwjaar weer uitbundig gevierd in het centrum en het Atrium van Den Haag. De gratis activiteiten beginnen om 11.30 uur en eindigen om 18.00 uur. Zoals elk jaar is de landelijke start van het Chinees nieuwjaar in het atrium van het stadhuis. Het feest begint om 11.30 uur met een optocht door Chinatown.

Chinees Nieuwjaar in het atrium
Om 14.00 uur is de officiële landelijke openingsceremonie in het Atrium. Met het verven van de ogen van de leeuwen wordt het nieuwe jaar officieel ingeluid. Hierna is er en spetterende show van de groep Magic Min’Nan uit Xiamen met veel zang en dans.

In het Atrium wordt vanaf 12.00 uur de hele middag een gevarieerd programma aangeboden met zang, dans en vechttechnieken. Ook wordt er een kunstmarkt gehouden, waar verschillende Aziatische producten verkrijgbaar zijn. Alle festiviteiten zijn de hele dag gratis te bezoeken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.