PartyPeeps website stopt ermee

27

PP2G, ook wel bekend als PartyPeeps2000.com, stopt ermee. Het platform ging op 1 oktober 2001 online en maakte een enorme groei door. PP2G begon als een van de eerste party websites van Nederland, maar groeide uit tot een van de grootste community websites van Nederland.

PP2G was niet alleen een website, maar vertegenwoordigde vooral ook een lifestyle en dan met name eentje met een sterke affiniteit op het gebied van de R&B, Hiphop en Reggae muziekstroming. Zo bracht PP2G als eerste het nieuws omtrent de R&B, Hiphop en Reggae artiesten van zowel de eigen bodem als over onze landsgrenzen. En zorgde de zeer uitgebreide uitgaansagenda ervoor dat jongeren ook buiten hun eigen stad uit gingen, op zoek naar de heetste feesten.

Door de stormachtige opkomst van eerst Hyves, die momenteel ook te kampen heeft met een enorme daling qua bezoekers, en nu Facebook was het voor de site niet meer mogelijk te concurreren met dergelijke partijen. Na lang wikken en wegen hebben de oprichters daarom besloten om per 30 januari a.s. geheel te stoppen met PP2G en zich te richten op nieuwe uitdagingen.

UPDATE:
Er zijn veel vragen aan ONS over foto’s op PartyPeeps 😛
PartyPeeps is niet onze site dus wij kunnen je niet helpen.

- Advertentie -

27 REACTIES

 1. Wat gebeurt er met mij site ik wist niet dat het weg ging ik wil mijn oude pics niet kwijt zijn die nog te achterhalen

 2. Pp2g gas peopen honde neemen alles nei all my Nederlandse friends wegg die ik kan niet vinden nou ik ben in England chonge jongee aapen pp2g gaar chappyss

 3. Ik was ooit lid van pp2g, dit is nog steeds terug te vinden via google!
  Ik wil dat mijn info over mijzelf gewist wordt plus foto’s die er nog opstonden.
  Mijn nickname was Queentje.

 4. Jezus, zijn jullie dom ofzo? Dit is gewoon een nieuwssite, hoe de fuck moeten zij jullie foto’s voor jullie mailen? Ze werken toch niet voor PP2G? Zie dat het volk dat daarop rondhing totaal niet veranderd is.

 5. Er zijn veel vragen aan ONS over foto’s op PartyPeeps ?
  PartyPeeps is niet onze site dus wij kunnen je niet helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.