The Woo: Jazz, Poetry, Movie

0

Op 28 februari is de eerste editie van The Woo in LantarenVenster te Rotterdam. Een stijlvol avondje uit waarbij uw zintuigen op verschillende manieren geprikkeld zullen worden. Met een line-up bestaande uit de beste en opkomende artiesten vanuit de jazz- en soulscene. Kim Hoornweg, Tim Wes en Sabrina Starke zullen het podium betreden, begeleid door de band On Vibe. Deze cocktail zorgt ongetwijfeld voor vuurwerk.

Spoken word zal onder andere gebracht worden door Nanda Akkerman. Deze Rotterdamse singer-songwriter zal het publiek verassen met prachtige woordkunst.

De avond wordt afgesloten met de internationale film The Sapphires. Een feelgoodcomedy met een sterke soulsoundtrack (te zien geweest op het filmfestival van Cannes). De presentatie is in handen van Mario Raadwijk en Shy. Kom en laat je meevoeren tijdens deze primeuravond in Rotterdam!

De zaal is open vanaf 19:30 uur. Kaarten kosten € 22,50.

Voorafgaand aan de voorstelling is er de mogelijkheid in de foyer te dineren. Binnenkort vindt u op deze pagina informatie over het bestellen van kaarten voor het driegangendiner à € 24,50.

Line Up:
Sabrina Starke
Kim Hoorweg
Tim Wes
Nanda Akkerman

Hosts: Mario Raadwijk en Shy
Muzikale begeleiding: On Vibe
Film: The Sapphires

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.