Ciara op Spotlight in The Sand

0

Ruim een jaar na haar eerste en laatste optreden in Nederland, zal The Princess of R&B, The One Woman Army: Ciara, Nederland weer bezoeken. Op veler verzoek komt deze wereldster uit de USA naar Nederland voor een sshowcase op het groots opgezette evenement Spotlight. Spotlight zal plaats vinden op vrijdag 18 januari 2013 in club The Sand aan de Mekongweg nr. 5 te Amsterdam.

De betrokken uitvoerende organisaties (van o.a. Swingbeatz, Jamrock en 911) hebben de handen ineen geslagen om dit unieke High Quality evenement te doen slagen. De dj line up van voor en na dit optreden liegt er dan ook niet om: DJ’s Orlando (911), Franck (Swingbeatz), The Freshmen( Steam), Waxfiend (Jamrock), Smash & Aries ( Soixante Neuf) , Nicky Bizzle en Fajah Lourens zullen de gehele avond de lekkerste urban tunes blazen tot niemand meer kan blijven staan op de dansvloer.

Het hoogtepunt van de avond zal ongetwijfeld de showcase zijn van de bloedmooie one woman army CIARA . Zij staat al jaren garant voor volle zalen, een prachtige stem en haar spectaculaire dance moves.
Ciara is natuurlijk bekend van haar vele hits, waaronder b.v. “One Two Step, Ride, Like A Boy, Goodies, Promise, Gimme That, maar zal op SPOTLIGHT ook nieuw repertoire ten gehore brengen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.