‘Mans genoeg’ van Roué Verveer op TV

0

Morgenavond, zondag 13 januari 2013, kun je bijna twee uur lachen met Roué Verveer. Dan is zijn voorstelling ‘Mans genoeg’ om 21.55u te zien bij de VARA op Nederland 2. Tien jaar touren langs de theaters. Wie Roué Verveer nu nog niet kent, heeft deze hele eeuw in coma gelegen. Wie Roué wél kent trouwens ook. Maar dan van het lachen. Want zijn programma’s staan zonder uitzondering stijf van de humor. Zo ook zijn vierde show: Mans genoeg.

Een voorstelling vol onderwerpen die je normaal niet zomaar even aansnijdt. Van confronterende vriendschappen en vliegtuigcrashes tot relationele zelfdestructie in gezinsverband; cabaretier Roué Verveer houdt zichzelf een spiegel voor om uit de as van zijn puinhopen te herrijzen als man. Kortom, Roué blijkt mans genoeg in zijn vierde theatervoorstelling met de gelijknamige titel.

Zender: Nederland 3
Datum: 13 januari 2013
Uitzendtijd: 21:55 – 23:30 uur

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.