Sam De Wit lanceert eerste solotrack en clip

1

De zanger Sam DeWit, lid van de bekende R&B formatie Re-Play, released zijn allereerste solotrack inclusief clip genaamd “Luv U”. De pop/dance track is het resultaat van de samenwerking met de getalenteerde DJ Le Mar. Het nummer ‘Luv U’ zal vandaag, woensdag 9 januari om 19.00 uur via social media worden gelanceerd. Zo zal het onder andere via YouTube en Facebook te beluisteren en te zien zijn.

‘Luv U’ is te beluisteren via deze link. Tevens is er een remix gemaakt van het nummer door DJ Gilly Splashmaster die in Suriname reeds een grote hit is: https://soundcloud.com/samdewit/luv-u-sam-dewit-dj-gilly

Sam DeWit: “In mijn persoonlijke ontwikkeling als artiest en zanger is de tijd aangebroken om een volgende stap te zetten. Als lid van Re-Play beleef ik al meer dan 10 jaar vele hoogtepunten op nationaal en international niveau en dat duurt voort. Het heeft mij gevormd als artiest en ik ervaar een persoonlijke groei, die ik nu ga uiten in mijn soloprojecten. In 2013 zal ik meerdere solo tracks uitbrengen. De eerste is ‘Luv U’, het resultaat van mijn samenwerking met dj Le Mar!” In deze tijd, waar social media centraal staat, kan ik me geen betere release van mijn debuutsingle voorstellen dan via YouTube en Facebook!

- Advertentie -

1 REACTIE

  1. Dat word knallen zo top artiest…Enjoy sam ik zit er klaar voor…Heel veel sucsses met je nummer word vast een topper..groetjes chantal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.