La Asia: ‘Beste artiest van het jaar’

3

La Asia allround muziekformatie in Nederland heeft de titel voor ‘Beste artiest van het jaar’ binnengesleept. La Asia bleef daarmee Kasimex House Band, Stanlee Rabidin, The Future Club, Eddy Assan, Brian Lotulong voor op de ranglijst van Radio Bangsa Jawa Amsterdam. De top 20 van 2012 is door de fans, luisteraars en Dj’s van Radio Bangsa Jawa Amsterdam samengesteld.

Jaarlijks maakt Radio Bangsa Jawa Amsterdam bekend welke nummers en artiesten het jaar domineerden. Op basis van haar prestaties in de Bangsa Jawa Top 20 werd La Asia uitgeroepen tot ‘Beste Artiest van het jaar’. ‘Kon Na Mi Sey’ werd uitgeroepen tot ‘beste nummer van het jaar’. Rafick Botse op nummer 2 met ‘Kangen Sliramu’, gevolgd door ‘Kowe Dewe’ van Georgy Nojoredjo.

Bekijk de beste nummers en artiesten van 2012 volgens Radio Bangsa Jawa Amsterdam op http://nieuw.bangsajawa-amsterdam.nl/top-20-2012
Het beste nummer van 2012: Kon Na Mi Sey – La Asia:

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Door drukte kunnen we de laatste tijd niet aanwezig zijn bij jullie optredens.Maar af en toe volg ik jullie wel via fb.Bij deze zeg ik”Geweldig, Top en ga zo door.
    Heel veel suc6 in de toekomst.
    Roekie <3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.