I Love Urban Goes Amsterdam

0

Na succesvolle edities over heel Nederland heeft I Love Urban alsnog gekozen om zijn vleugels uit te slaan in onze hoofdstad Amsterdam op Zaterdag 29 December 2012! We gaan van start in Amsterdams nieuwe en hipste club “The Other Club” Regulierdwars straat 17-19.

The Other Club wordt de eerste volwassen gelegenheid waar zwoele Urban avonden zullen herleven. Deze club is de enige gelegenheid in zijn soort in Amsterdam! Een goede locatie voor I Love Urban om bij aan te sluiten.

Zoals iedereen van I Love Urban gewend is, worden de vrouwen weer in de watten gelegd. Er zullen een beperkt aantal lady tickets worden verdeeld in Amsterdam die jou entree bewijs is voor I Love Urban tot 00.00. De eerste 50 vrouwen worden ook getrakteerd op een lekker glas champagne ter welkomst.

Naast dit alles heeft I Love Urban een geweldige selectie aan dj’s.

The Freshmen die niet meer weg te denken is bij een goed volwassen Urban feest in Amsterdam zal een goeie dosis Urban voor iedereen klaar zetten om je met een smile te laten genieten.

Sir Edward met meer dan 20 jaar ervaring op zijn kerfstok weet hij als een van de beste wat het publiek graag zou willen horen. Hij weet heel goed gebruik te maken van zowel oude als nieuwe muziek stromingen die je blijven boeien.

Meo Mania is sinds de start van I Love Urban resident en heeft zich bij elke editie bewezen. Van groot naar klein, van noord naar zuid zet hij elke venue op zijn kop. We hebben met eigen ogen gezien hoe hij op elk moment van de avond weet wat hij moet doen.

Patrick Paul kers vers in gestart in 2012 en klaar om er een gezellige avond van te maken. We zullen niet veel loslaten. Enige wat we kunnen zeggen deze jongen is echt een sfeermaker.

Wij zijn er klaar voor, jullie ook? Tot Zaterdag 29 december in The Other Club Amsterdam, where Urban meets Love.

I LOVE URBAN – THE NEW GENERATION – HIGH HEELS EDITION

LINE-UP:

The Freshmen
Sir Edward
Meo Mania
Patrick Paul

SEXY ENTERTAINMENT, CANDY GIRLS …… RED CARPET & MUCH MORE!

DRESSCODE : CLASSY&SEXY
Leeftijd 21+
The other club @ Regulierdwars straat 17-19
AMSTERDAM

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.