Lifetime achievement award voor Kenny B

0

De Surinaams-Nederlandse reagae-artiest Kenny B, heeft dit weekend tijdens de launch van Stichting Suriname Music Awards (SSMA) in Paramaribo, de ‘lifetime achievement award’ in ontvangst genomen. De SMMA is opgericht om Surinaams muziek en muziekindustrie te structureren en op een hoger niveau te brengen.

De stichting heeft in overleg met de Surinaamse Artiesten Vereniging de keuze bepaald. “Kenneth Bron is een muzikaal ambassadeur van Suriname, legt Edward Porthos, voorzitter van de SSMA uit aan StarNieuws. “Hij is een exportproduct en wat hij brengt is Surinaams muziek op een ander niveau”.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.