Première van Alex Cross (Tyler Perry ) in Pathé Arena

0

Na een uitverkochte editie eerder dit jaar is het weer tijd voor Da Bounce Movie Night met vandaag (1 december) de filmpremière van Alex Cross en Middle of Nowhere. In deze bloedstollende thriller kruipt Tyler Perry in de rol van Alex Cross die in de film een aantal brute moorden onderzoekt die zijn gepleegd door een meedogenloze seriemoordenaar. Als Alex persoonlijk betrokken raakt krijgt het verhaal een onvoorspelbare twist

Deze film heeft verschillende awards gewonnen waaronder die van beste regisseur op het prestigieuze Sundance Film Festival. In dit prachtige drama stopt Ruby (zij is arts in opleiding) met haar studie om zich voor honderd procent te kunnen richten op haar man Derek die is veroordeeld tot acht jaar cel. Ruby wordt gedreven door hoop, liefde en loyaliteit, en tegelijkertijd ontdekt ze zichzelf in deze moeilijke periode.

Platform voor succesvolle Black Movies
Da Bounce Movie Night is ontstaan uit de enorme vraag naar Urban gerelateerde films.
Laat je niet misleiden door de term ‘Black movies’, de films zijn voor iedereen bestemd.
‘Black movies’ is de term die in Amerika wordt gebruikt om aan te geven dat de hoofdrol spelers of de cast overwegend zwarte acteurs zijn.
Helaas wordt er door Nederlandse film distributeurs nog gedacht dat deze films het in Nederland niet goed zullen doen. Deze films zijn in Nederland dan ook weinig tot niet in de bioscopen te zien, terwijl de films erg succesvol zijn in landen als Amerika, Engeland, Duitsland, België en Frankrijk.
Je ziet ook steeds meer dat de hoofdrollen van grote Hollywood producties vertolkt worden door iconen uit de Urban stroming.
Het platform ‘Da Bounce’ herkent en erkent deze behoefte en heeft al enkele succesvolle uitverkochte edities georganiseerd. Dit succes moet ertoe leiden dat er meer ‘Black Movies’ in Nederlandse bioscopen te zien zullen zijn.

– Za. 1 december – Pathé Arena – Amsterdam – 21:00 €18,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.