Jeffrey Spalburg brengt CD single uit

0

Cabaretier Jeffrey Spalburg brengt op 8 december een CD single uit van het nummer ‘Hengelo-o-o’ De muziek komt uit zijn derde cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij momenteel door het land toert.

Jeffrey Spalburg :Caberetier, Acteur, Comedian en Schrijver
Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling Brommers Kiek’n. Als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafe of als schrijver van TV programma’s.

In november 2008 ging Jeffrey’s eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK’N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. In 2010 volgde SPIEKERBOKS en inmiddels is hij al aan zijn derde programma THUUS toe.

Van oorsprong komt Spalburg uit Hengelo. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens de voorstelling, besloot Spalburg het nummer uit te brengen op single .

De CD release wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlandstalige platenlabel JC Records.

Over ‘Thuus’
Thuiskomen. Waar doe je dat? Als tropische tucker in Hengelo? Als boerenbuitenstaander in Amsterdam? Als pasgeworden papi in Almere?
Jeffrey Spalburg zoekt in zijn derde cabaretsolo uit wie hij was, wie hij is en wat hij moet worden. Wie het weet mag het zeggen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.